ValóVilág: dübörög a világrekordok hete - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a ValóVilág 10 új évada elérkezett a világrekordok hetéhez. A szereplőknek ezzel lehetőségük nyílik arra, hogy nap mint nap más világrekordot dönthessenek meg. Legújabb kísérletük azonban kudarcba fulladt.


A tegnap előtti összefoglalóban láthattuk ahogyan VV Bálint megdönti az egy órán belüli teniszlabda elkapás világrekordját. Azonban tegnap nem volt ekkora sikerük a villa-lakóknak. A feladatuk az lett volna, hogy egy órán belül minél több szívószálat helyezzenek el a szájukban. A feladatot VV Vivi és VV Moh vállalták magukra.

Sajnos a rekordot nem sikerült megdönteniük, amiért érkezett is a villába egy szívatómata névvel ellátott szerkezet, ami újabb kihívások elé állítja a játékosokat. Ha nem sikerül a szívatómata szabályainak megfelelniük akkor újra el kell búcsúzniuk a luxustermékektől a szereplőknek.

A rekordkísérlet részlete ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lélegzetelállítóan fest Dér Heni legújabb kismama fotózásán

Az énekesnő Instagram-oldala alapján erős túlzással ugyan, de minden napra kijut neki egy fotózás. Sorra készülnek a szebbnél szebb kismama fotók.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!