ValóVilág: Eldőlt kik lesznek a következő párbajozók - ifaktor
ValóVilág 10 logó

A ValóVilág 10 következő párbaj kiszavazottja játéktársai által VV Renátó lett a szombati napon. Tegnap láthattuk, hogy VV Renátó kit választott ki párbaj ellenfeléül a szombati összecsapásra.


VV Renátó és VV Dani keményen összefogtak VV Moh ellen, sok néző szerint teljesen igazságtalanul. Így nem ért minket nagy meglepetés, mikor tegnap este végül a kendőt Mohra kötötte Renátó. Így már biztos, hogy szombat este VV Renátó és Moh fognak megküzdeni a villában maradásért.

A Facebook és Instagram-kommentelők véleménye alapján szinte biztos, hogy VV Renátó fog kiesni, ami nem véletlen, hiszen az utóbbi időben egy olyan oldalát mutatta meg a luxusbörtön falain belül, amit sokan mélységesen elítélnek.

Több mint kétezer lájkot kapott az a kommentelő, aki VV Moh visszajutására buzdította nézőtársait. Renátó ellenszenves viselkedését nem csak a nézők és a villa-lakók, de még a műsorvezetők is kifogásolták. Nádai Anikó élő adásban kérte számon VV Renátót habitusáért.

A részlet ide kattintva látható

Sajnos Renátó hiába bánja már cselekedeteit, a sorsa szinte biztos, hogy megpecsételődött és tőle fog búcsút venni a többi villa-lakó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!