ValóVilág: Felpörögtek az események a villában - ifaktor
ValóVilág 10 logó

A ValóVilág 10 műsor szerkesztői a karácsonyi őrület alatt keményen rákapcsoltak a tempóra és felpörgették a reality történéseit.


Azt már megszokhattuk, hogy a szombat esti párbaj után a következő hét szerdáján valakit csatába küldenek a versenyzők. Ez most másképp történt. VV Amanda és VV Merci harca Amanda veszteségével záródott és Merci mehetett vissza a villába. A győztes Merci 81%-kal elhúzott VV Amanda mellett.

Merci villába való visszaérkezése után rögtön egy kiválasztás került megrendezésre. Ezt a gyors kiválasztást a ketté osztott villa egyik csapata tudhatta csak, mert egy játékot megnyerve ezt a jutalmat kapták.

Végül a villa-lakók hét szavazattal VV Ginát küldték párbajra. A kiválasztás kimenetele valószínűleg másképp alakult volna, ha a ketté osztott villa kevesebb tagú csoportjából, nem csak Gina maradt volna védettséget szimbolizáló lila kendő nélkül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!