ValóVilág: Felpörögtek az események a villában - ifaktor

A ValóVilág 10 műsor szerkesztői a karácsonyi őrület alatt keményen rákapcsoltak a tempóra és felpörgették a reality történéseit.


Azt már megszokhattuk, hogy a szombat esti párbaj után a következő hét szerdáján valakit csatába küldenek a versenyzők. Ez most másképp történt. VV Amanda és VV Merci harca Amanda veszteségével záródott és Merci mehetett vissza a villába. A győztes Merci 81%-kal elhúzott VV Amanda mellett.

Merci villába való visszaérkezése után rögtön egy kiválasztás került megrendezésre. Ezt a gyors kiválasztást a ketté osztott villa egyik csapata tudhatta csak, mert egy játékot megnyerve ezt a jutalmat kapták.

Végül a villa-lakók hét szavazattal VV Ginát küldték párbajra. A kiválasztás kimenetele valószínűleg másképp alakult volna, ha a ketté osztott villa kevesebb tagú csoportjából, nem csak Gina maradt volna védettséget szimbolizáló lila kendő nélkül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!