ValóVilág: Kiderült kit visz párbajra VV Merci - ifaktor

A ValóVilág 10 jubileumi évada igencsak közelít a végéhez és nemsokára már csak hatan fognak megküzdeni a fődíjért. VV Merci kiválasztotta szombat esti párbaj ellenfelét.


Korábban már megírtuk, hogy nagy valószínűséggel Merci VV Virágot fogja kiválasztani ellenfeléül. Azonban a villába érkezett egy kis csavar. A szerkesztők beküldtek a játékosoknak egy védettséget jelentő lila kendőt, amit bárki szabadon magára köthetett volna.

Sokan azt gondolták, hogy Virág élni fog ezzel a lehetőséggel, hiszen a párbaj leginkább őt fenyegette Mercivel való korábbi konfliktusa miatt. Ez azonban nem így történt. Se Virág se senki más nem élt a lila kendő lehetőségével. Így Merci végül ténylegesen VV Virágot választotta ki.

A ValóVilág rajongói a kommentekből ítélve sokkal inkább Mercivel szimpatizálnak, viszont Virágnak kétszer nagyobb követő tábora van Instagram-oldalán. Így a ValóVilág 10 történetében először nem tudjuk biztosra, hogy ki fog visszaérkezni a villába a párbajt követően.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Disney-szereplőkké változtak át a hazai Tiktokkerek és influenszerek

Az influenszerek és Titokkerek átváltoztatták magukat Disney-szereplőkké.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!