ValóVilág: Kiesett VV Dani szerelme - ifaktor

Ahogyan azt már korábban megjósoltuk a ValóVilág 10 jubileumi évadában VV Merci és VV Virág párbajáról Merci térhetett vissza a villába megküzdeni a fődíjért. Virág távozni kényszerült, amibe VV Dani beleroskadt.


A párbajt fölényes győzelemmel nyerte meg Merci, hiszen kicsivel több mint 75%-kal verte meg VV Virágot. Virág reakciója teljesen várható volt, mert szerelmétől búcsúznia kellett.

Tegnap este láthattuk, hogy Dani hogyan fogadta párja elvesztését és hogyan küzd meg a gondolattal, hogy mostantól nélküle kell játszania a 36 millió forintért. Barátja, VV Bálint próbálta felvidítani Danit, de ő vigasztalhatatlan volt.

A részlet ide kattintva látható.

A villában felpörögnek az események és két hét alatt véget is ér a műsor. Ma este újra kiválasztanak egy párbajozót, aki már szerdán meg is nevezi ellenfelét. Izgatottan várjuk, kik fognak legközelebb összecsapni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!