ValóVilág: Kiválasztották a hatodik párbajozót - ifaktor
ValóVilág 10 logó

A legnépszerűbb reality műsor, a ValóVilág jubileumi évada már jócskán túl van a felénél. Ez azt jeleni, hogy nem csak a bent töltött idő, de a játékosok is egyre gyorsabban fogynak. Hétvégén a villalakók eldönthették ki megy a hatodik párbajra.


Az előző héten óriási fordulatokat láthattunk, mikor VV Vivi borzalmas lelki állapota miatt fel akarta adni a ValóVilág 10 játékát. Barátai – annak ellenére, hogy Vivi ugyan olyan ellenfél, mint az összes többi játékos -, lebeszélték a feladásról és megállapodtak valamiben.

A megállapodás lényege az volt, hogy Vivi édesanyja is sokkal büszkébb lenne lányára, ha a játékot egy tisztességes párbaj során veszítené el, mintha gyengeségből adja fel azt. Így ennek értelmében, az összes barátja VV Vivire tette a jelét.

Sem Vivit sem a nézőket nem érte órási meglepetés, hogy a szombat esti kiválasztott VV Vivi lett.

A ValóVilág rajongók kommentjei alapján a VV nézői annak örülnének a leginkább, ha VV Vivi VV Virágot vinné ki párbajra, hiszen ellene rengeteg esélye lenne jelenleg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!