ValóVilág: Koncertre készülnek a villalakók - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a ValóVilág 10 jubileumi évadában kezdetét vette az önfejlesztés hete. A villalakók napról napra egyre ügyesebbek a különböző önfejlesztő tárgyakból és gőz erővel készülnek a közelgő koncert napjára.


Szerencsére nem kell a hét végéig várnunk a koncerttel, ugyanis folyamatosan láthatjuk, hogy fejlődik a játékosok zenetudása és hogyan kísérleteznek a hangszerekkel. Természetesen van még hova fejlődniük, hiszen a szereplők nagy részének még sosem volt hangszer a kezében.

A tegnapi összefoglalóban megtudtuk, hogy a luxusbörtön lakói a Dance Monkey című dalt fogják megtanulni és előadni furulya, szintetizátor és egy gitár segítségével.

Ide kattintva láthatod, hogy zenélnek a villalakók.

A műsorvezetőnő, Nádai Anikó véleménye szerint a furulya hangszeren játszó csapat egyenesen borzasztó és nem igazán tudja, hogyan fogjuk elviselni a zeneóráikat vasárnapig. Mi minden esetre jókat nevetünk a zeneórákon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!