ValóVilág: Már csak nyolcan maradtak a villában - ifaktor
ValóVilág 10 logó

Szombat este megtörtént a ValóVilág 10 ötödik párbaja, ahol VV Renátó és VV Moh mérhették össze erejüket. Az eredmény nem sok embert lepett meg, inkább a százalékarány miatt voltak csalódottak a műsor nézői.


VV Renátó alig 15 %-ot kapott a közönségtől, ami egyértelműen jelezte, hogy nem sok keresnivalója van a ValóVilág 10 évadában. VV Moh 84 %-kal mehetett vissza a luxusbörtönbe társaihoz, akik VV Danin, Virágon és Frun kívül rettentően örültek az eredménynek.

A műsor lelkes nézői azonban nem igazán voltak így sem elégedettek a történettel. Bár VV Renátó megdöntötte a villatörténelmek eddigi legkevesebb százalékkal való kiesését, a nézők még ezt az arányt is sokallták VV Renátónak.

Renátó a kevés szavazatáért első sorban a nézőket hibáztatta és talán pont ez a viselkedési forma vezetett odáig, hogy rekordot döntött és ő távozott a legkevesebb szavazattal a műsor történelmében. A műsorvezetőnő, Nádai Anikó finoman próbálta rávezetni a kiesett játékost, hogy talán önmagában kellene keresnie a hibát és nem a közönséget okolni kieséséért.

Az biztos, hogy pár ValóVilág rajongó sokkal nyugodtabban alszik a szombati párbaj óta.

A párbaj ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!