ValóVilág: Megkezdődött a finálé hete - ifaktor

A tegnapi nappal rákanyarodtunk a ValóVilág 10 jubileumi évadának finálé, azaz legutolsó hetére. Ez azt jelenti, hogy a szombat esti fináléval kiderül, hogy ki nyeri meg a 36 milliós fődíjat a jelenlegi öt fős csapatból.


Tegnap este láthattuk, ahogyan az öt bent maradt játékos kiválasztotta a következő párbajozót, aki nem más lett, mint VV Robi. Robinak szerda este meg kell neveznie ellenfelét - aki véleményünk szerint VV Bálint lesz -, és csütörtök este már meg is küzdenek egymással.

Abban az esetben, ha VV Robi VV Bálintot hívja ki párbajozni, nagy valószínűséggel Bálint tér vissza a fináléra a villába.

A kommentelők és ValóVilág rajongók álláspontjai alapján a legesélyesebb győztesnek jelenleg VV Bálintot és VV Vivit látjuk. Kíváncsian várjuk a fináléhét meglepetéseit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Pénzt csinálnak Schumacher nevéből a családtagok

Sokak szerint kicsit visszás, hogy míg a családtagok a többszörös Forma1-es világbajnok állapotáról semmit nem árulnak el az utóbbi időben, mégis az életéről filmet forgattak, amelyet a Netflixen láthatnak majd a nézők.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!