ValóVilág: Óriási balhé a villában - ifaktor

A ValóVilág 10 jubileumi évadában az eleje óta kemény összetűzések voltak a ketté szakadt villában a két banda között. Most, hogy csak az egyik csapat maradt a villában – akik ezelőtt jóban voltak -, a szerkesztők egy fantasztikus húzással ugrasztották össze a jól működő csapatot.


A játékosok olyan beszélgetéseket olvashattak fel, amiket róluk beszélt ki kettő vagy több villatársuk is. Természetesen ezekben a kibeszélésekben nem volt szűkölködés a trágár és a gúnyos megjegyzésekből sem és az is kiderült, hogy nagyjából mindenki kibeszélt már mindenkit legalább egyszer.

A kibeszélés részleteit ide kattintva láthatod.

A leginkább VV Robi és VV Dani estek egymásnak, ugyanis Dani nagyon csúnyán kibeszélte Robit, aki ezt – érthető módon -, nagyon zokon vette. Dani viselkedésében talán az sem volt szimpatikus Robinak, hogy a vita után, még neki állt feljebb, holott ő beszélte ki villatársát.

A ValóVilág rajongóinak már így is elege van Dani viselkedéséből és ezzel csak tetézte a bajt a villalakó.

A részletet ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!