ValóVilág: Óriási balhé a villában - ifaktor

A ValóVilág 10 jubileumi évadában az eleje óta kemény összetűzések voltak a ketté szakadt villában a két banda között. Most, hogy csak az egyik csapat maradt a villában – akik ezelőtt jóban voltak -, a szerkesztők egy fantasztikus húzással ugrasztották össze a jól működő csapatot.


A játékosok olyan beszélgetéseket olvashattak fel, amiket róluk beszélt ki kettő vagy több villatársuk is. Természetesen ezekben a kibeszélésekben nem volt szűkölködés a trágár és a gúnyos megjegyzésekből sem és az is kiderült, hogy nagyjából mindenki kibeszélt már mindenkit legalább egyszer.

A kibeszélés részleteit ide kattintva láthatod.

A leginkább VV Robi és VV Dani estek egymásnak, ugyanis Dani nagyon csúnyán kibeszélte Robit, aki ezt – érthető módon -, nagyon zokon vette. Dani viselkedésében talán az sem volt szimpatikus Robinak, hogy a vita után, még neki állt feljebb, holott ő beszélte ki villatársát.

A ValóVilág rajongóinak már így is elege van Dani viselkedéséből és ezzel csak tetézte a bajt a villalakó.

A részletet ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!