ValóVilág: Pattanásig feszült hangulat a villában - ifaktor

A munka hete már harmadik napja dübörög a ValóVilág 10 falain belül és bizony rengeteg konfliktust okoz. A fáradtságuk, a pénz, a kényelem és a finom ételek hiánya okozhatják a folyamatos összetűzéseket. Tegnap megtudhattuk, hogy VV Dani lett a nap dolgozója, de nem ez verte ki a leginkább a biztosítékot néhány lakónál.


Minden nap más fajta munkát kell elvégezniük a versenyzőknek és a beosztásukról a nap dolgozója dönt mindig. Így a tegnapi munkabeosztásukat VV Fru döntötte el, aki keményen mellé lőtt választásával, ugyanis a kekszdarálás mégsem bizonyult akkora mókának, mint azt hitte. Emiatt VV Renátóval bimbózó románca is lankadni látszik.

A részlet ide kattintva látható.

A játékosoknak egyébként nem csak kekszet kellett darálniuk. Voltak páran, akik narancsot facsartak és a maradék fiúnak pedig madáretetőt kellett barkácsolnia. Sajnos az etetőket nem sikerült a leírtaknak megfelelően elkészíteniük. Ez annak köszönhető volt, hogy VV Dani a raktárban felejtette az etetőházhoz szükséges plusz alapanyagokat.

Ha ez még nem lett volna elég a villa-lakók idegeinek, a nap végén megkapták a munka közbeni nassolásukért járó büntetésüket, amikért busás összegeket kell befizetniük csekken.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!