ValóVilág: Pattanásig feszült hangulat a villában - ifaktor
Való Világ 10 logó

A munka hete már harmadik napja dübörög a ValóVilág 10 falain belül és bizony rengeteg konfliktust okoz. A fáradtságuk, a pénz, a kényelem és a finom ételek hiánya okozhatják a folyamatos összetűzéseket. Tegnap megtudhattuk, hogy VV Dani lett a nap dolgozója, de nem ez verte ki a leginkább a biztosítékot néhány lakónál.


Minden nap más fajta munkát kell elvégezniük a versenyzőknek és a beosztásukról a nap dolgozója dönt mindig. Így a tegnapi munkabeosztásukat VV Fru döntötte el, aki keményen mellé lőtt választásával, ugyanis a kekszdarálás mégsem bizonyult akkora mókának, mint azt hitte. Emiatt VV Renátóval bimbózó románca is lankadni látszik.

A részlet ide kattintva látható.

A játékosoknak egyébként nem csak kekszet kellett darálniuk. Voltak páran, akik narancsot facsartak és a maradék fiúnak pedig madáretetőt kellett barkácsolnia. Sajnos az etetőket nem sikerült a leírtaknak megfelelően elkészíteniük. Ez annak köszönhető volt, hogy VV Dani a raktárban felejtette az etetőházhoz szükséges plusz alapanyagokat.

Ha ez még nem lett volna elég a villa-lakók idegeinek, a nap végén megkapták a munka közbeni nassolásukért járó büntetésüket, amikért busás összegeket kell befizetniük csekken.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!