ValóVilág: Túl vagyunk a hatodik párbajon - ifaktor

A ValóVilág 10 jubileumi évadában tegnap este megrendezésre került a széria hatodik párbaja, amin VV Vivi és VV Fru csaptak össze egymás ellen.


A párbaj elég lazának indult, az elején még kedvesen beszélt egymásról a két villalakó, majd a műsorvezető, Puskás Peti érzékeny témákat feszegető kérdéseivel, sikerült a két lányt egymásnak ugrasztania.

A végeredmény a nézők számára nem okozott meglepetést, hiszen már korábban is sejtették, hogy VV Vivi fogja megnyerni a párbajt és ő mehet vissza a luxusbörtönbe tovább küzdeni a fődíjért. A százalék különbség viszont egyáltalán nem volt olyan óriási, mint ahogyan azt vártuk.

Így a villában már csak három nő maradt és négy férfi. Kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak a viszonyok és párbajok a továbbiakban.

Ide kattintva láthatod a párbajt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!