ValóVilág: Túl vagyunk VV Bálint második párbaján - ifaktor
Való Világ második párbaj képe

Szombat este a ValóVilág 10 reality műsorának második párbaját kísérhettük végig. Korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy VV Gábor VV Bálintot hívta ki párbajozni, ugyanis olyan konfliktus alakult ki kettejük között, amivel már nem tudtak egymás mellett nyugodtan élni.


A párbaj VV Bálintnak már egyáltalán nem volt szokatlan, hiszen két héten belül kétszer kellett megküzdenie a villában történő bent maradásért. Bálint legelső párbaján hatalmas fölénnyel verte meg ellenfelét és jutott vissza a játékba.

Ez most szombat este sem alakult másképp. Úgy néz ki Bálintnak óriási rajongótábora lehet, hiszen ismét elsöprő győzelmet aratott Gáborral szemben és 77%-kal megnyerte a párbajt. Így Gábornak kellett távoznia a játékból.

VV Bálintot a ketté szakadt villa pont úgy fogadta, ahogyan azt várhattuk is. Támogatói visítozva éljeneztek, míg akik Gábort várták volna, összeroskadtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!