ValóVilág: Újabb tematikus hét köszöntötte a villalakókat - ifaktor
ValóVilág 10 logó

A ValóVilág 10 jubileumi évadában már megszokhattuk, hogy változatos és eddig még nem látott tematikus hetek indulnak a villalakók és a VV rajongók számára is. Épphogy véget ért az önfejlesztés hete és máris kezdetét vette a gazdálkodó és termelő hét.


A játékosok gőz erővel belekezdtek a gazdálkodásba, ami azt jelentette, hogy azonnal meg kellett válniuk minden élelmiszer és ital terméküktől. Ez persze kisebb-nagyobb felháborodást keltett a villa falain belül, de egész hamar belerázódtak a játékosok.

Természetesen kaptak egy gazdát is maguk mellé, Zsolt gazda személyében, akit egy korábbi Házasodna a Gazda műsorból már ismerhetnek az RTL klub törzsgyökeres rajongói. Zsolt gazda minden nap feladatokat oszt ki a szereplőknek, amik nem mindig kellemesek, de nincs más választásuk: ha enni szeretnének még, akkor kénytelenek elvégezni azokat.

Zsolt gazda a tegnapi összefoglalóban sem kímélte a villalakókat, ugyanis VV Mercit és Danit egy focipálya méretű terület betrágyázására fogta be.

A részlet ide kattintva látható.

Reméljük Zsolt gazdának van még jó pár ezekhez hasonló, szórakoztató feladat a tarsolyában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!