ValóVilág: VV Bálint lesz a következő párbajozó - ifaktor

Ahogyan azt sejtettük és korábban megírtuk, most biztosra kiderült, hogy a ValóVilág 10 jubileumi évadában a finálé előtti utolsó párbajon VV Robi és VV Bálint fognak összecsapni, ugyanis Robi egykori barátját választotta tegnap este párbaja ellenfeléül.


A két srác kapcsolata a villalét elején nagyszerűen alakult, mondhatni jó barátokká váltak. Azonban ezt a barátságot egy szerkesztők által nyújtott feladat teljesen elvágta.

A feladatuk a szereplőknek az volt, hogy írják rá egy papírlapra, mi lenne az az összeg amit ha most megkapnának, azzal elégedetten távoznának. Azonban az összeg levonásra kerülne a főnyereményből, így a végső nyertes annyival kevesebbet kapna.

VV Robi volt az egyetlen, aki felvállalta véleményét és nyolcmillió forintot ráírt a lapra. Ez Bálintban hatalmas ellenszenvet váltott ki a srác iránt. Robi hiába indokolta meg társainak, hogy miért lenne szüksége arra a pénzre, (édesanyja hitelét tudná belőle fedezni – a szerk.) Bálintot ez sem hatotta meg.

A párbajra ma este kerül sor, izgatottan várjuk, hogy ki fog visszatérni a finálé hetére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!