ValóVilág: VV Bálint világrekordot döntött meg - ifaktor
VV Bálint reggelikészítés közben

A ValóVilág 10 tegnap esti összefoglalójában láthatták a nézők, hogy a villában elindult a világrekordok hete. Ez azt jelenti, hogy a villa-lakóinak lehetőségük nyílt nap mint nap nemzetközileg elismert, hitelesített rekordokat megdönteni.


VV Bálintot már kiismerhették a nézők és tudhatják róla, hogy igen elszánt és amit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Így tett a rekord kísérletnél is. A feladat az volt, hogy egy órán belül több mint 1307 teniszlabdát tudjon elkapni kesztyűvel.

Bálint nem pánikolt be és kapus múltjának köszönhetően, nagy érzékkel állt a feladathoz. Így a hét első rekordkísérlet megdöntése sikeresen végbement. A VV szereplő több mint 1800 labdát kapott el egy óra alatt. Gratulálunk neki!

Természetesen ezért a fantasztikus teljesítményért nem maradhatott jutalom nélkül. Ajándékul felhívhatta testvérét Bencét, akivel megható beszélgetést hallhattunk.

A részlet ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!