ValóVilág: Dani képes Virágot még a szülinapján is megalázni - ifaktor

Tegnap láthattuk ahogyan a ValóVilág 10 jubileumi évadában VV Virág 19. születésnapját ünnepelték a villalakók. Szerelme, VV Dani a nap elején még úgy tűnhetett, hogy igazán kitesz magáért, majd óriási fordulatot vett a dolog.


VV Dani Virág születésnapjára izgatottan készült, köntössel, tortával és különleges reggelivel készült Virágnak, azonban már a reggeli sem úgy sült el, ahogyan annak történnie kellett volna.

Virág hatalmas boldogsággal kezdte el enni a reggeliét, amit Dani neki szánt, mikor Dani elárulta, hogy VV Ginának épp ugyan ilyen reggelit készített. Ez Virágnak, érthető módon csöppet sem tetszett.

A részlet ide kattintva látható.

Miután túltették magukat a fiatalok a reggelizős incidensen, Virág anyukája születésnapi üzenetét hallgatták meg a villalakók, amiben egyértelműen megüzente lányának, hogy ellenzi kapcsolatát VV Danival. Ettől az üzenettől Dani még jobban kikelt magából, mint eddig bármikor és Virág szüleit kezdte el hibáztatni, amiért Virágnak 16 évesen egyedül el kellett költöznie Budapestre.

A részlet ide kattintva látható.

Az biztos, hogy Virágnak nem ez volt élete legjobb születésnapja, de annál inkább felejthetetlen lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ifjabb Schobert Norbika is beszállt a családi bizniszbe- nekiestek a kommentelők

A fitneszguru házaspár középső gyermeke is beszállt a Norbi Update- termékek értékesítésébe a közösségi oldalán.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!