ValóVilág: VV Gina a poklok poklát éli át - ifaktor

A ValóVilág 10 évada nem csak játék és mese. Ahogyan azt az előző évadoktól is megszokhattuk már, bizony vannak kemény, embert próbáló időszakok. Ilyen ez a mostani hét is VV Gina számára és csak remélni tudjuk, hogy megnyugvásra talál hamarosan.


A munka hete a villalakókat kemény megpróbáltatások elé állítja. VV Gina többszörös összeomlásait a tegnapi összefoglalóban láthattuk. Gina olyan munkafeladatot kapott, amit nem tudott megoldani csak VV Merci segítségével. Így a nap végén ő kapta a legkevesebb pénzt.

Ha ez nem lett volna még elég Gina számára: barátnőjével összekapott és visszavonásig közmunkával büntette őt A Nagy Testvér a sok szabályszegésért, amit a többi játékos helyett is neki kell elvinnie. Szóval keményen húzza az ág Ginát, de ez se szegi kedvét az énekléstől. Gina dalban adta elő érzéseit.

A barátnők drámája ide kattintva látható.

A nap dolgozója ismét VV Robi lett, aki keményen hajt, hogy a hét dolgozója is ő lehessen.

Mi szurkolunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Mától megtekinthető a Billie Eilish-ról szóló dokumentumfilm

Az Apple Original Films már 2019-ben bejelentette, hogy dokumentumfilmet készítenek a fiatal énekesnő életéről, azóta már több előzetes is kijött, ma pedig elérkezett a premier dátuma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!