ValóVilág: VV Merci lesz a következő párbajozó - ifaktor

A ValóVilág 10 jubileumi évada nagyon közeledik a végéhez és egyre kevesebb villalakó boldogítja a mindennapjainkat. A legutóbbi kiválasztáson VV Merci kapta lakótársaitól a legtöbb jelet, minek következtében szombaton neki kell megküzdenie egy ellenfelével a párbajon.


A jelrakások senkit sem értek váratlanul, hiszen mindenkinek volt már legalább egy emberrel komolyabb konfliktusa, ami egyértelmű okot ad a jelrakásra. Merci az előző heti VV Vivi párbaján Fruzsi pártját fogta, ami jó okot adott Vivinek a rá való jelrakásra.

Virág és Merci között hetek óta egy komoly konfliktus hol előtör hol pedig lappang a felszín alatt, de már jó ideje hangoztatják, hogy szeretnének egy közös párbajt. Így szinte biztosak vagyunk benne, hogy VV Merci, VV Virágot fogja szerda este párbajra hívni.

A párbaj végkimenetele ez esetben elég szoros lenne, de nagy valószínűséggel a nézők inkább VV Mercit szavaznák vissza a televízió képernyőjére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Érdekel milyen trendek mennek mostanság TikTokon?

Kíváncsi vagy rá, hogy mik a legmenőbb trendek TikTokon? Cikkünkből most megtudhatod.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!