ValóVilág: VV Robi a szenvedés királya - ifaktor

Akik rendszeresen figyelik a ValóVilág 10 hivatalos Instagram-oldalát már észrevehették, hogy VV Robi maximálisan megérdemelné a szenvedés királya címet. Ahogyan véget ért a munka hete, sajnos a villa-lakók elkezdtek egyre többet unatkozni.


Talán az újra sűrűsödő veszekedéseknek is ez lehet a titka. Egy biztos: VV Robinál szórakoztatóbban unatkozó embert még nem igazán láthattunk. A fetrengés szó jelentésének eleget téve Robi megmutatta nekünk, hogyan kell szakszerűen unatkozni.

Ezután láthattunk tőle egy még szórakoztatóbb jelenetet. A Baby Shark című, sokak számára nagyon idegesítő gyermekdalt kezdte el Robi énekelni és újra alkotni. A produkció végére pedig úgy elfáradt, hogy fekvő pozícióban legurult a kanapéról.

Szerintünk nagyon szórakoztató jeleneteket produkált a villa-lakó. Lehet a játék végéig dolgoztatni kéne Robit, hogy véletlenül se unatkozzon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Újra együtt dolgozhat Gundel-Takács Gábor és Hrutka János

Korábban mi is beszámoltunk Hrutka János esetéről. Hrutka egy közösségi médiában közétett bejegyzésében írta le, hogy bizonyára kijelentései miatt bocsátották el a TV2-es médiacsoportba tartozó Spíler TV-től.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!