ValóVilág: VV Vivi kiválasztotta párbajellenfelét - ifaktor

A ValóVilág 10 jubileumi évadában kiválasztásra került a hatodik párbaj ellenfél is. VV Vivi ugyanis tegnap este élő adásban nevezte meg a szombat esti párbajellenfelét.


A nézőket nem érte nagy meglepetés, mikor Vivi VV Fruzsinára kötötte a kék kendőt, ezzel jelezve, hogy vele szeretne megküzdeni szombat este. Erre a választásra már akkor lehetett számítani, mikor Vivi előzőhét szombaton, Fruzsira tette a jelét.

A nézők utolsó percekig reménykedtek benne, hogy Vivi meggondolja magát és inkább Virágot viszi ki a párbajra, ugyanis a ValóVilág rajongói már nem tudják elviselni nap mint nap Virágot a televízió képernyőjén.

A ValóVilág hivatalos Instagram-oldalán rengeteg komment érkezett már most a szombati párbajjal kapcsolatban és szinte teljesen egyértelmű már most, hogy VV Vivi fog visszasétálni a megmérettetés után a villába.

A kiválasztás ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!