Van, amit a vírusnak köszönhet a Survivor volt versenyzője - ifaktor
dr. panyik anita egy sziklaszirten
A Survivorben ismerté vált influenszer korábban is nagyon sokat túrázott, azonban a vírushelyzet következtében olyan hazai tájakra is eljutott, amelyeken korábban még sosem járt.


„Ha nem jön a pandémia lehet, fel sem fedezem, hogy ennyire csodálatos orszángban élünk. Két éve január elsején megfogadtam nem eszem többet húst, idén január elsején megfogadtam minden héten a természetbe megyek és végig túrázom az országot. Eltelt két hónap és a szenvedélyemmé vált a túrázás"

– fogalmazott az Instagram-oldalán az influenszer.

Anita egyébként is adrenalin-függőként ismert, így nem szokatlan részéről, hogy nem tud otthon ülni egész nap, hanem keresi a lehetőségeket – még a mostani helyzet ellenére is – a kimozdulásra.

„Csatlakozott a @mienkaterep és a @suunto. Nekik köszönhetően nagykövetként ezt a hobbit nem csak biztonságosan, de magasszinten tudom művelni. Annyi helyen jártam két hónap alatt és mutattam meg nektek, hogy most arra gondoltam ti mondjátok meg, hova menjek legközelebb ötlet? A kék túrázásra is rávettetek, már meg van a kisfüzetem is"

– zárta a bejegyzést a civilben jogász médiaszemélyiség, akinek a következő desztinációja a Kékes-tető lesz, ha minden igaz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!