Vanessa Bryant a férje és lánya haláláért kártérítést követel - ifaktor
Vanessa Bryant kék ruhában egy autóban

Kobe Bryant felesége, Vanessa Bryant és ügyvédi csapata, kártérítési követelést nyújtott be a legfelsőbb bíróságon.


Mint arról már szinte az egész világ tud, Kobe és Gigi Bryant, valamint 7 másik személy életüket vesztették egy tragikus helikopter szerencsétlenségben, 2020 januárjában. Az özvegy Vanessa, már akkor polgári perre vitte az ügyet, azonban most egy új szintre lépett, hogy elégtételt vegyen.

Vanessa Bryant és az ügyvédi csapata egy kártérítési követelést adott be a legfelsőbb bíróságon, aminek tartalma szigorúan bizalmas, így az összegek és egyéb feltételek, amelyek szerepelnek benne, nem kerülhetnek nyilvánosságra, azonban ezt a bíróságnak még alá kell írnia, mielőtt hivatalos lesz.

Amikor 2020-ban megtörtént a tragikus baleset és Vanessa perre ment, többek között az időjárásra, valamint az extrém alacsony ködre, amiben nem lett volna szabad engedélyezni a felszállást. Ezen felül a pilótát is vádolta, amiért nem ellenőrizte megfelelően a műholdas képeken az időjárást, mielőtt felszálltak.

A tragikus balesetben 9-en vesztették életüket, név szerint:

Kobe, Gianna, Alyssa Altobelli, John Altobelli, Keri Altobelli, Payton Chester, Sarah Chester, Christina Mauser és a pilóta (Ara George Zobayan)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!