Vanessa Bryant-nél betelt a pohár a Nike felé - ifaktor

Az utolsó, egyben legegyedibb cipő került magánemberek kezébe úgy, hogy még ők sem kaptak belőle.


Az egykori kosárlabda sztár Kobe Bryant felesége, Vanessa Bryant, Instagram-posztjában fejezte ki mérhetetlen csalódottságát, amiért a Nike ennyire tiszteletlenül bánt az új és egyben utolsó, Kobe 6 Protro „Mambacita" megjelenésével. Kobe szerződése hivatalosan Április 13-án lejárt és a 2021-es Protro széria lett volna az utolsó Kobe megjelenés, ameddig nem születik végleges döntés a meghosszabbításról, vagy szerződésbontásról.

A „Mambacita" megjelenése nem csak egy „egyszerű" megjelenés volt. Ez egy közvetlen megemlékezés Gigiről, aki szintén életét vesztette a helikopter balesetben, Kobe Bryant-tel együtt. A posztban továbbá az is olvasható, hogy ezek a cipők egyáltalán nem a piacra készültek. Az eredeti terv az volt, hogy a cipők eladásából, a Mamba & Mambacita Sport Alapítványt támogassák, de Vanessa úgy döntött, mégsem adja el a cipőket, miután elvileg nem hosszabbítja meg szerződését a Nike-val.

Vanessa Bryant teljes csalódottságát tovább fokozza, hogy a Nike egy darabot nem küldött neki vagy lányainak abból a cipőből, amit ő tervezett elhunyt lánya, Gigi emlékére, ennek ellenére számos magánszemély tulajdonában megtalálható a „Mambacita" Kobe 6-os.

„Ez az a cipő, amit a lányom, Gianna emlékére terveztem és a Mambacita elnevezést kapta. Fekete-fehér színekkel, az apukája cipőjén. Miután ilyen színű mezben játszott és a 2-es mezszámot viselte, ezeket a színeket választottam a cipőhöz. Kobe és Gigi felirat található a sarkán arany színnel a Kobe aláírás helyett. A cipő belsejében szárnyak és pillangók vannak. A Mambacita cipők nem lettek engedélyezve magán eladásra. Úgy szerettem volna, hogy a cipő eladásából befolyt összeggel a Mamba & Mambacita Sport Alapítványt támogattuk volna, de mivel nem hosszabbítom meg a szerződést a Nike-val, így úgy döntöttem, nem lesznek eladók a cipők. (A cipők nem is kerülhettek volna legyártásra első körben.) A Nike egy darabot nem küldött belőle se nekem, se a lányaimnak. Nem tudom, hogy más, hogy juthatott hozzá ahhoz, amit én terveztem Gigi emlékére. Remélem ezeket a cipőket nem adják el."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!