Vanessa Hudgens kijavította Kendall Jenner helyesírását - ifaktor
Vanessa Hudgens fehér kalapban napszemüvegben kávét szürcsölget

Pimasz és flegma módon írta át a poszt szövegét Hudgens.


Vanessa Hudgens úgy gondolja, hogy nincs olyan, hogy ideális „nyári test". Ezt Kendall Jenner posztja alatt ki is fejtette, biztosítva minden nő önbizalmát az előttünk álló nyárra nézve.

Miután a 32 éves High School Musical sztár meglátta Kendall Jenner bikinis képét, aminek az volt a címe, hogy „summer bud", azaz „nyári test", úgy érezte kicsit beleír, mert ez így nem teljesen helytálló.

„*A* summer bod. Minden test, nyári test. Csak mondom."

írta Hudgens, aki azzal, hogy elé biggyesztette az „A" betűt, annyival változtatta meg a mondat értelmét, hogy nem tipikusan a Kendall Jenner féle kinézet „A" nyári test, hanem, „Egy" nyári test- mondjuk úgy, hogy a sok közül.

A színésznő rajongói azonnal rákaptak a kommentre és ennek okán éltették is őt.

„Ezért szeretünk téged."

írta az egyik követője.

„Ezért jöttem, köszönöm!"

tette hozzá egy másik rajongó.

Vanessa Hudgens feltételezhetőleg azért javította ki Kendall Jennert, mert a saját testünk elfogadása és pozitívan való hozzáállásunk, szívügy a színésznőnek. Ezért szerinte nem lehet beskatulyázni valakinek a testét, hogy ez éppen most nyári test, avagy nem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!