Várandósan is edz tovább Baumgartner Kata - ifaktor

Nem is akármilyen edzésre jár Kata, ugyanis továbbra is folytatja azt a fajta edzést, amelyet terhességét megelőzően végzett.


Valószínűleg intenzitás szempontjából csökkent a gyilkos üzemmódon, de továbbra is ugyan ahhoz és oda jár, akárcsak eddig. Nem tervezi, hogy tipikus kismama tornákra cseréli az imádott mozgásformáját.

Kata már korábban is hangsúlyozta, melyet továbbra is követ, hogy mindenki találja meg azt a sportot, melyet szívesen végez és várja, hogy a nap adott részében elmehessen és csinálhassa. Ez a kulcsa a rendszeres mozgás elsajátításának, ha nem teherként tekintünk rá, hanem lehetőségként és hobbiként.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!