Várandósan is edz tovább Baumgartner Kata - ifaktor

Nem is akármilyen edzésre jár Kata, ugyanis továbbra is folytatja azt a fajta edzést, amelyet terhességét megelőzően végzett.


Valószínűleg intenzitás szempontjából csökkent a gyilkos üzemmódon, de továbbra is ugyan ahhoz és oda jár, akárcsak eddig. Nem tervezi, hogy tipikus kismama tornákra cseréli az imádott mozgásformáját.

Kata már korábban is hangsúlyozta, melyet továbbra is követ, hogy mindenki találja meg azt a sportot, melyet szívesen végez és várja, hogy a nap adott részében elmehessen és csinálhassa. Ez a kulcsa a rendszeres mozgás elsajátításának, ha nem teherként tekintünk rá, hanem lehetőségként és hobbiként.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!