Váratlan ajándékkal lepte meg követőit Vasvári Vivien - ifaktor

Hiba címmel megjelentette élete első könyvét Vasvári Vivien, akinek az országos népszerűséget a Feleségek luxuskivitelben című reality hozta meg. A kötet kiadása azért is számít meglepetésnek, mert az pont a celeb exfeleség 30. születésnapján jelent meg.


,,A mai naptól hivatalosan is kapható életem első könyve melynek címe: Hiba. Fogadjátok nagy szeretettel."

– írta a bejegyzéséhez.

Szegedi Ferenc exfelesége – akivel korábban győztesként távozott a Nyerő Páros című műsorból – még július 31-én nyilatkozott a Mokkában a hamarosan megjelenő új olvasmányról.

,,A könyv nem önéletrajzi, igazából ez a fiataloknak szól majd. Nemcsak párkapcsolati tanácsok, elég sok minden lesz benne. Azt látom, hogy a fiataloknak nincs útmutatás az életben, és hogy a szülők nem annyira törődnek a gyermekeikkel. Nincsenek célok, nincsenek álmok, amiért küzdjenek a fiatalok. Valahogy erre szeretném inspirálni őket."

csepegtetett pár infómorzsát korábban Vivi.

Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!