Váratlan ajándékkal lepte meg követőit Vasvári Vivien - ifaktor

Hiba címmel megjelentette élete első könyvét Vasvári Vivien, akinek az országos népszerűséget a Feleségek luxuskivitelben című reality hozta meg. A kötet kiadása azért is számít meglepetésnek, mert az pont a celeb exfeleség 30. születésnapján jelent meg.


,,A mai naptól hivatalosan is kapható életem első könyve melynek címe: Hiba. Fogadjátok nagy szeretettel."

– írta a bejegyzéséhez.

Szegedi Ferenc exfelesége – akivel korábban győztesként távozott a Nyerő Páros című műsorból – még július 31-én nyilatkozott a Mokkában a hamarosan megjelenő új olvasmányról.

,,A könyv nem önéletrajzi, igazából ez a fiataloknak szól majd. Nemcsak párkapcsolati tanácsok, elég sok minden lesz benne. Azt látom, hogy a fiataloknak nincs útmutatás az életben, és hogy a szülők nem annyira törődnek a gyermekeikkel. Nincsenek célok, nincsenek álmok, amiért küzdjenek a fiatalok. Valahogy erre szeretném inspirálni őket."

csepegtetett pár infómorzsát korábban Vivi.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!