Váratlan bejegyzés: ő is lehet az X-Faktor új mentora - ifaktor
Az X-Faktor hivatalos csatornáin már néhány napja reklámozza, hogy hamarosan nagy bejelentést tesznek a műsorral kapcsolatban, amelynek meghallgatásai már hónapok óta mennek. Ezúttal Manuel szolgáltatott témát a bejelentéshez.


„Na, kíváncsi vagyok!!! Új mentor? Talán én? Ki tudja?! Legyetek résen!"

– írta a kilencedik széria harmadik helyezettje, aki ByeAlex mentoráltja volt.

Amennyiben komolyan vehetjük Manuel szavait, akkor akár új mentor (netán mentorok?!) bejelentésére is számíthatunk. Az, hogy Manuelből mentor lenne igencsak kétséges, de ettől függetlenül mások bejelentése nem kizárt, noha egyes hírek szerint, mindössze a műsor kezdetét fogják bejelenteni hamarosan.

Ne feledjük, hogy az X-Faktor idei szériájának egyelőre műsorvezetője sincs, így akár az erről szóló bejelentésnek is tanúi lehetünk a napokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!