Képeket osztott meg Dubaji kiruccanásáról Kettner Henry - ifaktor

A népszerű vlogger, Kettner Henry és az énekesnő, Nagy Bogi már lassan több mint egy hete hazaértek az Egyesült Arab Emírségekben töltött rövid vakációjukról és mégis tud nekünk újabb és újabb képeket mutatni az influenszer.


Legújabb Instagram-posztjában Henry varázslatos fotósorozatot osztott meg követőivel a Dubajban töltött napokban készült, számára legkedvencebb képeiről. Henry már többször is bebizonyította a közösségi médiában, hogy nem csak a videózást űzi magas szinteken, de a fotózáshoz is kiváló érzéke van.

A képek mind magukért beszélnek, az embernek abszolút meghozzák a kedvét Dubaj meglátogatásához.

„Hoztam Nektek egy kis összeállítást a kedvenc képeimből Dubajból. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a @visit.dubai - nak, hogy meghívott erre a felejthetetlen pár napra, kirángatott egy kicsit az elmúlt egy év bezártságából és újra eszembe juttatta, hogy milyen a normális élet. Klári, Neked köszönöm, hogy amióta utazok, az egyik legkomolyabban megszervezett utat megalkottad nekünk, és hogy végig ilyen laza voltál. Bogi Neked pedig köszi, hogy elfogadtad a meghívásomat és eljöttél velem, zenélni sajnos nem tudtunk kint, de ami késik nem múlik, minden pillanatban nagyon jól éreztem magam"

– írta hosszasan Kettner Henry.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!