Varázslatos nászútjára emlékezett Pál Bianka - ifaktor

A népszerű influenszer, Pál Bianka és férje, Herceg Dávid pontosan egy éve házasodtak össze és mentek el a Maldív szigetekre megünnepelni egybekelésüket.


Bianka erre emlékezett egy csodálatos képpel, amit a Maldív-szigeteki nyaralásukon készítettek róluk. Az influenszer még a tengerparton is a varázslatos esküvői ruhájában pompázott, ami szinte egybeolvadt a ragyogó fehér homokkal.

Azóta a házaspárnak született már egy bájos kisfia is, aki a Noah nevet kapta. A nászutas fotójukra a pár több mint 10 ezer lájkot kapott, ami talán azért is lehet, mert már azok is tengerpartra vágyódnak, akik a pandémia előtt nem igazán utaztak.

„Annyira jó érzés visszanézni ezeket a képeket. 😍 1 éve ilyenkor Dáviddal ezen a gyönyörű helyen voltunk a nászutunkon"

– olvashatjuk Bianka Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!