Várkonyi Andrea új párjával indulhat a Nyerő Párosban? - ifaktor
Mi is beszámoltunk a hírről, miszerint Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc lett Várkonyi Andrea művésznő új párja. A hír Istenes Bencét is megihlette, aki a saját műsorában az IstenEst-ben játszott el egy-két gondolattal ezzel kapcsolatban.


A műsorvezető asszisztense társaságában azzal a gondolattal játszott el, hogy az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában – amelyet feleségével, Adéllal ők is megnyertek már – akár közösen indulhatna el a pár. Amellett, hogy szerinte ez nagyon menő húzás lenne tőlük, erre igazán kevés esély mutatkozik – sőt mondhatni lehetetlen.

Mindenesetre Bence még azzal is élcelődött, hogy a milliárdos üzletember bizonyára nem tudná értelmezni a maximális 500 ezres tétet, hanem helyette inkább milliókban gondolkodna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Így is lehet: 9 éve élnek boldog házasságban Bárdosi Sándorék

A házassági évfordulóról Bárdosi felesége, Ildi emlékezett meg az Instagram-oldalán, ahol egy nagyon szívet melengető bejegyzést tett közzé.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!