Várkonyi Andrea nagyszabású showműsorral tér vissza - ifaktor
Május 30-án, gyereknapon láthatjuk majd a TV2 jótékonysági gálaestjét, a Neked énekeleket. A nagyszabású zenés showműsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, és a legnagyobb hazai sztárok adnak elő különböző produkciókat.


Az est műsorvezetői Várkonyi Andrea és Stohl András lesznek – előbbi ezzel tér vissza műsorvezetéshez hosszú kihagyás után. Várkonyival kapcsolatos hír, hogy nemrégen jelentették be, együtt van az ország leggazdagabb üzletemberével, Mészáros Lőrinccel, akivel azóta el is jegyezték egymást.

A műsorban fellép majd: Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Molnár Ferenc Caramel, Majka & Curtis Nikával, a Bagossy Brothers, Pápai Joci, Radics Gigi és Tóth Gabi is.

Igazi különlegesség, hogy Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a közelmúltban elhunyt Balázs Fecóval.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!