Vasárnap új évaddal tér vissza a képernyőre a Showder Klub - ifaktor
Az RTL Magyarország egy promóvideóban jelentette be, hogy idén sem maradunk röhögés nélkül ha a csatornáira kapcsolunk, ugyanis huszonötödik évadjával visszatér a képernyőre a Showder Klub.


Az RTL műsorából természetesen nem hiányozhatnak az ország legnépszerűbb humoristái, így az új évadban is szerepet kap Kiss Ádám, Dombóvári István, Aranyosi Péter vagy épp Kőhalmi Zoltán és rajtuk kívül még sokan mások.

A Showder Klub első évada már több mint 13 éve 2008. április 7-én került adásba Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Beliczai Balázzsal és Szupkay Viktorral, közülük többen is rendszeres fellépői voltak az eddigi huszonnégy évadnak.

A műsor évről évre termelte ki az új arcokat, és a jobbnál jobb humoristákat, kíváncsian várjuk, hogy idén milyen meglepetéssel készültek a televízió nézőknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!