Vásáry André szexi képet posztolt Instagram-oldalán - ifaktor

Vásáry André legújabb posztjából megtudhatjuk, hogy ezt a nagy hőséget ő is csak egy lengébb, villantós felsőben tudja elviselni. Bizony nem szégyenkezett egy percig sem és új fotózásának egyik képén Calvin Klein modellt megszégyenítően láthatjuk.


Ebben a nagy kánikulában úgy tűnik celebjeink is legszívesebben ledobnák ruhadarabjaik nagy részét.

Így van ezzel Vásáry André is, akin egy szinte hálóhoz hasonló pólót láthatunk, felcsillantva ezzel mellbimbóját és mellizmainak domborulatait.

André bevallása szerint a kép kicsit a hetvenes évekbeli kaminsofőrökre hajaz, hovatovább állítja, még pornófilmbe illő hatása is van az összképnek.

André rajongói pikáns megjegyzéseket fűznek a képhez. Az egyik kommentelőt például érdekelné, miért néz André olyan szigorúan, de egy másik követőt sokkal jobban izgat, hogy miért van a kép deréktól lefelé levágva.

A bejegyzést ide kattintva érhetitek el.

Egy dologban biztosak vagyunk, André bármilyen divatmagazin címlapján megállná a helyét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!