​V​asvári Vivien: „nem vagyok eltartott” - ifaktor
Vasvári Vivien fekete bodyban és fekete bőrkabátban.
Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerhette meg az ország, így nem is csoda, hogy szinte azonnal az „eltartott luxusfeleség" kategóriába skatulyázták be őt az emberek. No, de mi változott azóta?


Vivi azóta 2020-ban elvált férjétől, Szegedi Ferenc Fecsótól, akivel megnyerte korábban a Nyerő Páros című valóságshowt, s aki a „kenyérkereső" volt a családban.

A róla kialakult képet a Metropolnak igyekezett megcáfolni Vivi, aki egy életrajzi könyve kiadását is tervezi a jövőben.

„Idővel tervezek egy életrajzi könyvet is, amiben tisztázom a rólam kialakított képet. Még most is sokan hiszik azt, hogy engem eltartanak, de ez nem így van. Tizennyolc éves korom óta magam dolgozom meg azért az életszínvonalért, amin élek. Nem vagyok kitartott nő, nincs szükségem arra, hogy egy férfi tartson el! Szeretném a könyvemben tisztázni ezeket a félreértéseket, jóllehet tudom, így is lesznek olyanok, akik azt hiszik majd, hogy mindezt nem magamnak köszönhetem. Egyelőre még várok ezzel, ugyanis jogilag nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, illetve megbántani olyanokat, akik már nem részei az életemnek"

írta a Blikk a Metropolra hivatkozva.

Vivi legfőképpen influenszerként ismert, de több valóságshowban is szerepelt már – legutóbb a TV2-ön futó Farm VIP-ben láthattuk.

Vasvári Vivien érvelése lehetséges, hogy helytálló, azonban azt érdemes tudni: ex-férjétől Fecsótól rendszeresen kap gyerektartást, amelynek összegéről ugyan nincs tudomásunk, de a válóperes tárgyalások alatt kiszivárgott összeg (500 ezer ft – a szerk.) – véleményünk szerint – jócskán meghaladja a gyerekek eltartására fordítandó összeget.

Szegedi Ferenc ki is emelte annak idején:

„Nem >>asszonytartást<< szeretnék fizetni, hanem gyerektartást"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!