Vasvári Vivien után új párját is fűvel-fával csalta Fecsó - ifaktor
Szegedi Fecsó és exe, Bea egy liftben
Úgy tűnik, hogy Szegedi Ferenc – Fecsó – valóban nem tud parancsolni a libidójának legyen bárki is aktuális párja...


Fecsó és korábbi kedvese, Bea útjai azután váltak el, miután a lány több helyről is bizonyítékokat kapott, hogy Fecsó megcsalja őt és más lányokra nyomul.

Az eset kísértetiesen hasonlít az ex-feleségével Vasvári Viviennel való kapcsolatára, ahol ráadásul már gyermekük is volt, mégsem sikerült korában tartania magát Fecsónak...

Erről Vivi tálalt ki akkoriban, miszerint kapcsolatuk négy éve alatt Fecsó sokszor megcsalta, még akkor is, amikor a kisfiukkal volt várandós. Hogy Edward családban nőjön fel, sok mindent eltűrt, emellett jó darabig nem is akart hinni a pletykáknak, miszerint a párja hűtlen hozzá.

Összeházasodtak, de a helyzet nem változott, Fecsó rengeteget bulizott és csajozott. Amikor már bizonyítékként egy videót is kapott férje hűtlenségéről, kidobta, majd egy hónap múlva megpróbálták újra együtt, de Vasvári Vivien másfél hónapig bírta, aztán végleg véget vetett a kapcsolatuknak.

Fecsó egyetlen megcsalást ismert be, de mindezt is egy „nulla kalandnak írta le", és hozzátette: a kapcsolatuknak Vivi parancsolgatós, üvöltözős sárkánykodása miatt lett vége.

Nos, ezúttal nem Vivivel, hanem Beával ért véget párkapcsolata, s ezúttal is a megcsalás volt a fő indok.

„A közösségi oldalamon több lány is megkeresett azzal, hogy látták őt, ahogy csajozott, nyomult a nőkre"

– írta Bea.

„Beával nem kötött össze minket se házasság, se gyerek, ha én más nővel akartam volna lenni, akkor más nővel vagyok. Miért csaltam volna meg? Én szerettem, jól éreztem magam vele. Nem akarom részletezni, de egyszerűen kiábrándultam az utóbbi időben, elment az érzés, ez rá a legjobb kifejezés, ezt meg is mondtam neki kerek-perec."

– reagált a vádakra Fecsó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!