Vegán burgerezőt ajánlott a Vászonzsákoslány - ifaktor
Antal Éva színes csempék előtt áll és egy üveget tart

A népszerű ökoharcos influenszer, Antal Éva, azaz a Vászonzsákoslány legújabb Instagram-posztjában egy nemrég nyílt vegán hamburgerezőt mutat be nekünk, amit neki és párjának is még csak most volt szerencséjük kipróbálni.


Éva vegánsága már régóta tart, így ő is azt gondolta, hogy Budapesten már nem létezik olyan vega gyorsétterem, amit ne próbált volna ki. Szerencsére még volt és reméljük, hogy lesz is. Az influenszer elmondása szerint, még a húsimádók is megnyalnák mind a tíz ujjukat a vega hamburgerek után.

A Vászonzsákoslány azt is elárulta nekünk posztjában, hogy már alig várja, hogy az étterem terasza is megnyisson, mert minden reggel ott szeretné indítani a napját. Az étterem nem csak az ételeivel figyel a környezettudatosságra, hanem a csomagolással is, ami kizárólag papírba történik.

Éva csatolt képeket is posztjában a hamburegekről, ami igazán meghozza az ember kedvét a kipróbálására.

„Tomival néha már nagyon unjuk a folyamatos főzést, mióta tart a bezártság, ezért időnként ki szoktunk próbálni budapesti vegán éttermeket. Amikor azt hittük, hogy már minden létező növényi alapú kínálatot végigkóstoltunk, rátaláltunk a nemrégiben nyílt @jimmyzvegan burgerezőre. Tomi a babfasírtból készült BBT, én pedig a Bécsi szelet burgerüket próbáltam ki, és gyerekek... ezután még egy igazi húsimádó is megnyalná mind a 10 ujját. Másnap pedig végigkóstoltuk az ázsiai stílusú hideg szendvicseiket is. Alig várom, hogy megnyisson a teraszuk, hogy ott bruncholhassunk majd. Külön öröm, hogy nagyon odafigyelnek a környezettudatosságra, kizárólag papírba csomagolják az ételeiket. Egy újabb hely a városban, amit érdemes felfedezni"

– írta lelkesen közösségi oldalán Éva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!