Véget ér Nagy Daniék Exatlon-kibeszélő műsora - ifaktor
Nagy Dani theBIGfam-es pólóban
Nagy Dani és tesvére Nagy Benedek hónapokkal ezelőtt a TV2-vel közösen elindította az Exatlonról szakszerűen sorozatát, mely most a 13.részével a végéhez érkezett.


A műsor a TV2 oldalán és a testvérek közös YouTube-csatornáján a theBIGfam-en is elérhető volt, de most Az utolsó Exatlonról szakszerűen című videójukkal a végéhez ért. Daniék az okokról is beszéltek videójukban, melyből kiderül, hogy mostantól egy új formátum veszi kezdetét a csatornájukon. A srácok elmondták, hogy egy teljes arculatváltást szeretnének véghez vinni, ezért döntöttek úgy, hogy befejezik ezt a népszerű sorozatukat. Helyette viszont érkezik a theBIGfam Show, ahol természetesen a műsorvezetők személye nem változik, azon kívül viszont sok meglepetéssel készülnek.

A 13 részes Exatlon-kibeszélőben sok ismerős arc tűnt fel vendégként, valamint rengeteg érdekességnek és sok humoros pillanatnak lehettünk szemtanúi. A Nagy-testvérek csatornáját mindenesetre, ezután is érdemes lesz követni, hiszen nagyon sok újdonsággal készülnek a nézőknek. Az egyiket már be is jelentették, méghozzá, hogy mostantól a TikTok-on is elérhetőek lesznek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!