Véget érhet Kucsera Gábor számára a Farm VIP - ifaktor

Az egykori olimpikon gerincfájdalmakkal küzd. Ha állapota nem javul, hosszabb pihenésre lesz szüksége, ami egyet jelent azzal, hogy számára véget ér a show.


Miután meghúzta a hátát, Gábornak orvosi segítségre volt szüksége. Gyulladáscsökkentőt és izomlazítót kapott, azonban ha éles fájdalmai nem múlnak, ki kell szállnia a versenyből.

„Nem tudom, hogy ez a játéktéren történt-e, vagy itt az elmúlt napokban. Azt érzem, mint amikor gerincsérvem volt. Ugyanazokat az érzéseket, fájdalmakat érzem lent a derekamnál, ilyen nyilalló fájdalmat, ami kiterjed a fenekemre, meg a lábamra. Lehet, hogy egy rossz mozdulatnál, itt a hepehupás terepen rosszul léptem. Kaptam egy gyulladáscsökkentőt és izomlazítót, be lett kenve a derekam, de sajnos ennek az lenne a legjobb, ha feküdnék és pihennék vele. Egyelőre nem jók a kilátások. Nyilván nem szeretném feladni a játékot, szeretnék tovább segíteni, de a hátam nagyban befolyásolja, hogy mi lesz. Ha ennyire fáj, akkor nem tudok segíteni."

– mondta állapotáról a versenyző.

Az nlc.hu szerint meglehet, ha az egykori világbajnok kajakosnak távoznia kell, akkor a tegnap távozó Sebők Vili térhet vissza a Farmra. A mai adásból kiderül.

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!