Véget érhet Kucsera Gábor számára a Farm VIP - ifaktor
kucsera gábor kerti székben fekete pólóban kék farmerben ül piros pokrócon tetkó lábfej műfű férfias jóképű

Az egykori olimpikon gerincfájdalmakkal küzd. Ha állapota nem javul, hosszabb pihenésre lesz szüksége, ami egyet jelent azzal, hogy számára véget ér a show.


Miután meghúzta a hátát, Gábornak orvosi segítségre volt szüksége. Gyulladáscsökkentőt és izomlazítót kapott, azonban ha éles fájdalmai nem múlnak, ki kell szállnia a versenyből.

„Nem tudom, hogy ez a játéktéren történt-e, vagy itt az elmúlt napokban. Azt érzem, mint amikor gerincsérvem volt. Ugyanazokat az érzéseket, fájdalmakat érzem lent a derekamnál, ilyen nyilalló fájdalmat, ami kiterjed a fenekemre, meg a lábamra. Lehet, hogy egy rossz mozdulatnál, itt a hepehupás terepen rosszul léptem. Kaptam egy gyulladáscsökkentőt és izomlazítót, be lett kenve a derekam, de sajnos ennek az lenne a legjobb, ha feküdnék és pihennék vele. Egyelőre nem jók a kilátások. Nyilván nem szeretném feladni a játékot, szeretnék tovább segíteni, de a hátam nagyban befolyásolja, hogy mi lesz. Ha ennyire fáj, akkor nem tudok segíteni."

– mondta állapotáról a versenyző.

Az nlc.hu szerint meglehet, ha az egykori világbajnok kajakosnak távoznia kell, akkor a tegnap távozó Sebők Vili térhet vissza a Farmra. A mai adásból kiderül.

Ne hagyd ki!