Véget érhet Kucsera Gábor számára a Farm VIP - ifaktor

Az egykori olimpikon gerincfájdalmakkal küzd. Ha állapota nem javul, hosszabb pihenésre lesz szüksége, ami egyet jelent azzal, hogy számára véget ér a show.


Miután meghúzta a hátát, Gábornak orvosi segítségre volt szüksége. Gyulladáscsökkentőt és izomlazítót kapott, azonban ha éles fájdalmai nem múlnak, ki kell szállnia a versenyből.

„Nem tudom, hogy ez a játéktéren történt-e, vagy itt az elmúlt napokban. Azt érzem, mint amikor gerincsérvem volt. Ugyanazokat az érzéseket, fájdalmakat érzem lent a derekamnál, ilyen nyilalló fájdalmat, ami kiterjed a fenekemre, meg a lábamra. Lehet, hogy egy rossz mozdulatnál, itt a hepehupás terepen rosszul léptem. Kaptam egy gyulladáscsökkentőt és izomlazítót, be lett kenve a derekam, de sajnos ennek az lenne a legjobb, ha feküdnék és pihennék vele. Egyelőre nem jók a kilátások. Nyilván nem szeretném feladni a játékot, szeretnék tovább segíteni, de a hátam nagyban befolyásolja, hogy mi lesz. Ha ennyire fáj, akkor nem tudok segíteni."

– mondta állapotáról a versenyző.

Az nlc.hu szerint meglehet, ha az egykori világbajnok kajakosnak távoznia kell, akkor a tegnap távozó Sebők Vili térhet vissza a Farmra. A mai adásból kiderül.

Friss

A Joy Magazin készített anyagot a gyönyörű, Sydney van den Bosch-ról

A holland származású szépséggel a neves Joy Magazin készített egy fotósorozatot. Sydney nagyon hálás a közös munkáért, remekül érezte magát a fotózáson.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!