Végig kalauzol a 8. kerületben a népszerű YouTuber - ifaktor
Hidvégi Csabi fekete bőrnadrágban és ingben
Hidvégi Csabi legújabb videójában a környék állítólagos és ügyeletes mindenesével - aki mindent és mindenkit ismer -, Big Tibivel járta be a nyolcadik kerület legsötétebb bugyrait.


„Big Tibivel az az @tibor.csemer -el a 8 ker legkeményebb utcáit mutatjuk be a legújabb YouTube videómban"

– írta Csabi az Instáján.

Az első szemügyre vett utcában állítólag kutyák támadnak meg minden arra tévedőt (de természetesen csakis este... – a szerk.), míg a másodikban nők „ezrei" állnak napról-napra igencsak kevés ruhában – Big Tibi állításai szerint.

#8ker #Budapest #csaby1A 8 ker legkeményebb utcái Big TibivelA 8.kerület legkeményebb utcáit mutatjuk be Csemer Tibivel az az Big Tibivel🙂Tibi Facebook olda...

A videó egy pontján meg is állította két kemény kinézetű fiatal a két idegenvezetőt. Szerencsére nem balhét kerestek, csak egy képet szerettek volna lőni Csabiékkal.

A túra végül azért ért véget, mert Big Tibinek rendet kellett tennie máshol egy fontos ügy kapcsán, így könnyes búcsút vett Csabitól.

Talán a Hős utcába még benézhettek volna...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!