Végre beköltözhettek új házukba B. Nagy Rékáék- részletek - ifaktor

Fél év után beköltözhetett új házába B. Nagy Réka és vőlegénye Dávid. Rékáék kiadták közös lakásukat, majd amíg nem költözhettek be közös új otthonukba, addig Réka édesanyjánál laktak a három tacskójukkal. Most azonban elérkezett a pillanat és december 5-én beköltöztek.


Réka készített erről egy videót YouTube-csatornájára, melyben mesél egy kicsit arról, hogy hogyan jutottak a házhoz, mekkora, mi fogta meg őket, hogy megvásárolják . Kiért arra is, hogy ellentétben azzal, amit sokan hisznek nagyon jó áron tudtak hozzájutni, mivel ez egy régi felújított és kibővített ház.

Réka videójában részletesen megmutatja házuk kisebb-nagyobb részeit, részletekbe menően betekintést enged a különböző helységekbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!