Végre beköltözhettek új házukba B. Nagy Rékáék- részletek - ifaktor

Fél év után beköltözhetett új házába B. Nagy Réka és vőlegénye Dávid. Rékáék kiadták közös lakásukat, majd amíg nem költözhettek be közös új otthonukba, addig Réka édesanyjánál laktak a három tacskójukkal. Most azonban elérkezett a pillanat és december 5-én beköltöztek.


Réka készített erről egy videót YouTube-csatornájára, melyben mesél egy kicsit arról, hogy hogyan jutottak a házhoz, mekkora, mi fogta meg őket, hogy megvásárolják . Kiért arra is, hogy ellentétben azzal, amit sokan hisznek nagyon jó áron tudtak hozzájutni, mivel ez egy régi felújított és kibővített ház.

Réka videójában részletesen megmutatja házuk kisebb-nagyobb részeit, részletekbe menően betekintést enged a különböző helységekbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!