Végre elkészült egy újabb utazós vlog Dobó Ágiék nyaralásáról - ifaktor

Néhány héttel ezelőtt Dobó Ági családjával a Maldív-szigetek felé vette az irányt. A KisCsalád másfél hetet töltött a lenyűgöző turistaparadicsomban.


A KisCsalád YouTube-csatornát követők már hiányolhatták Ágiék utazós vlogjait, melyeket csaknem az összes utazásuk alkalmával szoktak készíteni.

Most vlogsorozatuk első részében, megmutatják az indulás előtti pillanataikat, a repülőútjukat és a megérkezést.

A videóban számos alkalommal láthatjuk főleg Ágin, hogy mennyire elérzékenyül a lélegzetelállító látványtól, melyet a repülőről lát, majd pedig a landolást követően is. Annak ellenére, hogy gyakran utaznak a világ különböző pontjaira, továbbra is ugyan annyira tud örülni szájtátva az újabb és újabb nyaralási helyszíneknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!