Végre jön a Lupin hatalmas sikerű sorozat második évada! - ifaktor

Szinte tűkön ülve várjuk a júniust, hiszen visszatér egy más fajta bosszúálló.


Omar Sy szinte azonnal magáénak érezte a szerepet, amit a Lupin világhírű TV-sorozat forgatásával kellett magára öltsön. Az akció dús sorozat Assane Diop bosszúját mutatja be Hubert Pellegrini ellen, eközben fiát elkapják és egy újabb tervet kell kidolgozzon, hogy a bosszú se maradjon el és a fia is megmeneküljön.

A Lupin-sorozat 2. évadának premierje Június 11-ére várható a Netflixen.

Az első 5 epizód 2021 Januárjában debütált és robbantotta a streaming szolgáltatót. Azonnal az első helyre ugrott a Netflix TOP10-es listáján, több mint 10 országban. Az új epizódokat két zseniális rendező, Ludovic Bernard (Felfelé a lejtőn) és Hugo Gélin (Szerelem második látásra) terítik filmvászonra.

Ha esetleg még nem láttad az első évadot, akkor itt egy kis ízelítő, mielőtt magával ragad rögtön a második etap.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!