Végre megmutatta barátnője arcát Török Ábel - ifaktor
Török Ábel immár több mint egy éve együtt van barátnőjével, akiről azonban azóta sem sokat tudhatnak még a YouTuber leghűségesebb követőit sem.


Ábel nagyon odafigyel arra, hogy mennyit mutat meg barátnőkéből és arra is, hogy milyen gyakran posztol róla fotót, netán vele közös képet.

Minderre azért van szükség, mert a tapasztalatai alapján a magánéletének ezt a szegmenségt nem szeretnék feltétlenül a közösségi médián folyamatosan közvetíteni.

A legutóbbi bejegyzésében most kivételt tett az influenszer, hiszen az Instagram-oldalán először szemből az arcát is láthattuk barátnőjének. Eddig mindössze oldalról, hátulról vagy egyéb olyan pózokból láthattuk az ifjú hölgyet, ahonnan egyáltalán nem – vagy nem teljesen – látszik az arca.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!