Végre megmutatta barátnője arcát Török Ábel - ifaktor
Török Ábel immár több mint egy éve együtt van barátnőjével, akiről azonban azóta sem sokat tudhatnak még a YouTuber leghűségesebb követőit sem.


Ábel nagyon odafigyel arra, hogy mennyit mutat meg barátnőkéből és arra is, hogy milyen gyakran posztol róla fotót, netán vele közös képet.

Minderre azért van szükség, mert a tapasztalatai alapján a magánéletének ezt a szegmenségt nem szeretnék feltétlenül a közösségi médián folyamatosan közvetíteni.

A legutóbbi bejegyzésében most kivételt tett az influenszer, hiszen az Instagram-oldalán először szemből az arcát is láthattuk barátnőjének. Eddig mindössze oldalról, hátulról vagy egyéb olyan pózokból láthattuk az ifjú hölgyet, ahonnan egyáltalán nem – vagy nem teljesen – látszik az arca.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!