Végre megnézte a Tenetet Görög Zita - ifaktor

Néhány hónapja már annak, hogy az idei év egyik legjobban várt blockbusterét, a Tenetet bemutatták a mozikban. Végre a modell is megnézte a filmet.Cristopher Nolan legújabb filmje megosztotta a nézőket. Egyesek imádták a szövevényes történetet, mások pedig túl bonyolultnak találták azt. Végső soron 300 millió dolláros bevétel felett teljesített a mozi, így bukásnak nem mondható, habár nagy kasszasikernek sem.

„Christopher Nolan épp így szedett darabjaimra tegnap este, mint a @cinemacity_hu folyosója. Minden részlete passzol akkor is, ha elsőre csak kapkodjuk a fejünket. Tudtam, hogy a Tenet-re nem mehetünk kialvatlanul, ezért tolódott augusztustól. De megérte! Elég agresszívan indít, cserébe viszont azonnal megérkezel, és úgy repíti az elméd, mint egy ultramodern vidámpark"

– írta a filmről szóló bejegyzésében Zita.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!