Végre megnézte a Tenetet Görög Zita - ifaktor

Néhány hónapja már annak, hogy az idei év egyik legjobban várt blockbusterét, a Tenetet bemutatták a mozikban. Végre a modell is megnézte a filmet.Cristopher Nolan legújabb filmje megosztotta a nézőket. Egyesek imádták a szövevényes történetet, mások pedig túl bonyolultnak találták azt. Végső soron 300 millió dolláros bevétel felett teljesített a mozi, így bukásnak nem mondható, habár nagy kasszasikernek sem.

„Christopher Nolan épp így szedett darabjaimra tegnap este, mint a @cinemacity_hu folyosója. Minden részlete passzol akkor is, ha elsőre csak kapkodjuk a fejünket. Tudtam, hogy a Tenet-re nem mehetünk kialvatlanul, ezért tolódott augusztustól. De megérte! Elég agresszívan indít, cserébe viszont azonnal megérkezel, és úgy repíti az elméd, mint egy ultramodern vidámpark"

– írta a filmről szóló bejegyzésében Zita.

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!