Végre mi is megtekinthetjük Curtis és Szabó Ádám közös dalát - ifaktor
Végre mi is megtekinthetjük Curtis és Szabó Ádám közös dalát
Curtis és Szabó Ádám a Sztárban sztár műsorában lettek nagyon jó barátok, nemsokkal utána be is jelentették, hogy egy közös dalon dolgoznak, aminek videóklipje tegnap óta már elérhető a YouTube-on.


A YouTube premier előtt a LifeTV reggeli műsorában járt a páros, ahol előadták Ez vagyok én című dalukat. Szabó Ádám elmondta, hogy ez a dal a barátságuk gyümölcse, és hogy nem érti azokat az embereket, akik negatívan álltak ehhez hozzá, hogy a rapper majd biztos rossz hatással lesz rá.

Ezt a gondolatmenetet Curtis azzal folytatta, hogy a klipjük is azt sugározza, hogy a barátért, feltétel nélkül bármit megteszünk, ha szüksége van rád, mész és segítesz.

A dalt egyébként Ádám írta, aki elküldte a rappernek, hogy kikérje a véleményét. Curtisnek annyira tetszett, hogy mondta, hogy ezt még ma megírjuk közösen. Így kezdődött az első közös munkájuk, amiből reméljük még több is lesz majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!