Vele kavar most Tóth Andi? - ifaktor
tóth andi énekel rózsaszín bodyban
Tóth Andi nemrég egy Liluval folytatott interjúban említette, hogy összesen két hosszabb párkapcsolata volt. Ebből a második mindenki által jól ismert. Most Instagram-sztorijában találtunk valamit, ami elvezethet hozzá, hogy kivel tölti idejét mostanában.


Andi Szabó Ádámmal való szakításától hangos volt a média annak idején, amelyet csak tetézett, hogy a korábbi szerelmesek együtt szerepeltek a Sztárban Sztár című műsorban – sőt a győztes személye is kettejük közül került ki (végül Szabó Ádám diadalmaskodott – a szerk.).

Andi nemrégen az Instagram-sztorijában – amely 24 órán keresztül látható – válaszolt meg néhány rajongói kérdést, amelyek közül az egyik, így szólt:

„Hogy viseled ezeket a járványügyi korlátozásokat?"
@ademkomatyi hogy viselem?"

– jött a válasz az X-Faktorban felfedezett énekesnőtől.

Noha Ademko segédkezett Tóth Andi legújabb dalában, azért az érdekes, hogy pont ő tudhatja legjobban, hogy a több mint egy éve tartó pandémia, illetve a november óta tartó szigorú korlátozások alatt milyen volt a hangulata az énekesnek.

Mindenesetre nem elképzelhetetlen, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, noha ez egyelőre csak spekuláció.

Tóth Andi új száma az Ébressz fel hamarosan megjelenik, ha minden igaz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!