Véletlenül leleplezték Vera Wang igazi arcát – egy szó mint száz, brutális! - ifaktor
Vera Wang fehér kendőben fekete pulóverben

Látszatra szinte nem is ugyanaz a két nő a képeken.


Ahogy azt már korábbi cikkünkben megírtuk, Vera Wang divatguru, minden eddigi üzlete mellett talán arról híres a legjobban, hogy úgy néz ki, mintha 35 éves lenne. Nem titok, hogy most ünnepelte a 72. születésnapját, így még inkább durva az, ahogy a képein kinéz.

A születésnapi partijáról feltöltött képek továbbra is erről erősítenek minket. Erősítettek volna, ha nem történik meg az, hogy véletlenül felkerül róla egy olyan kép, ahol minden retus nélkül, a valós arcát láthatjuk. Ez pedig tökéletesen megmagyarázza, hogy Wang nem lelt rá a csodaszerre, szimplán csak remekül használja a retusáló appokat.

Donna Karan divattervező szintén meg volt hívva a születésnapra, ahonnan egy közös képet posztolt Wanggel. Azzal az egy tényezővel nem számolt, hogy ő nem egy retus-huszár, így Wanget élő valójában láthatta mindenki.

Itt pedig olyan képeket láthattok, amit maga a divattervező posztol gyakorta.

Érdekes, azonban akkor is egyedi, ahogy Wang 72 éves kora ellenére tartja magát. Teniszezik, fut, divat partikra jár, ez az ő élete.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!